De vierde en vijfde verdieping zijn identiek. Op deze verdiepingen zijn elk 10 appartementen te vinden.  De eenkamer-appartementen  worden toegewezen aan belangstellenden van 18-23 jaar. Om in aanmerking te komen voor de twee-kamer appartementen moet je tussen de 23 en 27 jaar zijn. Kijk bij onze inschrijfformulier voor meer informatie.

4e Verdieping Huisnummers

Op de 4e verdieping bevinden zich de huisnummers 65-83 . In twee van deze appartementen is geen aparte slaapkamer.  Dit zijn appartementen voor starters op de woningmarkt tot 23 jaar.

4e Verdieping Oppervlakten

De oppervlakten van de appartementen op deze verdieping lopen van rond de +30 m2 tot plusminus 43,5 m2.  Ben je tussen de 18 en 23 jaar? Dan kun je in aanmerking komen voor een 1 kamer-appartement. Ben je tussen de 23 en 27 jaar? Dan kun je in aanmerking komen voor een 2 kamer-appartement in de Verleyding.

4e Verdieping Afmetingen

De afmetingen zijn bij benadering en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wel handig om alvast uit te rekenen hoeveel vloerbedekking, zeil of laminaat je nodig hebt.

O ja…. Er is vloerverwarming… hiervoor heb je een speciale ondervloer nodig. Informatie over wat wel en niet kan en mag volgt….

Back to Top