Op de Begane Grond zijn 6 appartementen. Al deze appartementen zijn voorzien van een eigen tuintje van 2 meter diep en de breedte van het appartement. Deze appartementen worden specifiek toegewezen aan belangstellenden die groene vingers hebben. Kijk bij onze inschrijfformulier voor meer informatie.

Begane grond Huisnummers

Op de Begane grond bevinden zich de huisnummers 1, 3, 5, 7,  9 en 11. In vier van deze appartementen is een aparte slaapkamer.

Begane grond Oppervlakten

De oppervlakten van de appartementen op de begane grond lopen van rond de 30 m2 tot plusminus 43,5 m2.  Ben je tussen de 18 en 23 jaar? Dan kun je in aanmerking komen voor een 1 kamer-appartement. Ben je tussen de 23 en 27 jaar? Dan kun je in aanmerking komen voor een 2 kamer-appartement in de Verleyding.

Begane grond Afmetingen

De afmetingen zijn bij benadering en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wel handig om alvast uit te rekenen hoeveel vloerbedekking, zeil of laminaat je nodig hebt.

O ja…. Er is vloerverwarming… hiervoor heb je een speciale ondervloer nodig. Informatie over wat wel en niet kan en mag volgt….

Begane grond Voorbeeld Mogelijke Inrichting

Benieuwd wat je allemaal kwijt kunt in deze ruimte? Hier een voorbeeld van hoe je het appartement zou kunnen inrichten.

Back to Top