Appartementencomplex “De Verleyding” is de nieuwste aanwinst van de
Stichting Huisvesting Werkende Jongeren.

Met 11 verdiepingen en 112 appartementen is dit één van de grootste complexen van de SHWJ.

Bijzondere aanpak
112 appartementen met een evenredig aantal bewoners  vraagt om een bijzondere aanpak bij de werving van huurders.

Voor de 112 starters appartementen  is er in de omgeving een beperkte ruimte voor auto’s, fietsen en de populaire scooters. Teveel mensen in een groot complex als dit is zowel voor de bewoners als voor ons als verhuurder niet wenselijk. Om  haar huurders een goed woongenot te kunnen bieden heeft de SHWJ er voor gekozen om deze appartementen niet aan samenwonenden toe te wijzen.

Toewijzing aan alleenstaande Werkende Jongeren
Deze appartementen zijn dus expliciet voor alleenstaande werkende jongeren gebouwd.

We zoeken specifiek naar werkende jongeren met ambitie…

Wanneer je sociaal, positief en constructief in je leven staat en je het leuk vindt om met leeftijdsgenoten op een locatie te wonen die dicht bij het centrum en het station ligt, kijk dan of ook jij in aanmerking komt voor een appartement in de Verleyding.

Wie er precies in aanmerking komt voor een appartement in de Verleyding is te vinden op deze pagina. Daar is ook het inschrijf formulier te downloaden.

Door het ontwerp voelt het complex niet massief aan. Er is veel gedaan om het gebouw in stijl binnen de buurt te plaatsen. Ook rondom het gebouw is er aandacht besteed aan inpassing in de omgeving.

112 appartementen
Er zijn  24 éénkamerappartementen van ca. 30-32 m2 voor starters tot 23 jaar en 88 twee-kamer appartementen van ca. 37m2 tot 46m2 voor starters/doorstromers vanaf 23 jaar.

Volg ons voor het laatste nieuws op facebook

[custom-facebook-feed]

Back to Top