logo
Beste [subscriber:firstname [subscriber:lastname | default:Kandidaat Huurder Verleyding],

Om je goed op de hoogte te kunnen houden is hier de eerste nieuwsbrief over de voortgang van "De Verleyding". De kijk- en meet dagen komen eraan dus blok alvast de datum en het tijdstip waarop wij jouw hopen te zien in je agenda.
Lees snel verder en volg de linken.

We zien je snel op "de Verleyding"!

Groet,
Het SHWJ team

Verleyding kijk- en meetdagen

Op vrijdag 23 februari en zaterdag 24 februari kun je een aantal appartementen komen bezichtigen. Een aantal appartementen vanaf de BG t/m de 2e verdieping zijn dan klaar voor bezichtiging zodat je een idee kunt krijgen van de indeling van jouw appartement.
Als kandidaat huurder word je per blok van 10 personen uitgenodigd.
Volg de link hieronder om te zien op welk tijdstip we jouw verwachten op "De Verleyding"

Informatie voor de appartementen in De Verleyding
Binnenkort zullen we je, in de vorm van een aantal nieuwsbrieven met praktische informatie, regelmatig op de hoogte gaan houden over de voortgang van "De Verleyding".
INFORMATIE
Met deze informatie, zoals bijvoorbeeld aanvullende plattegronden, technische handleidingen en de huisregels, kun je vrijwel alle zaken in en om je woning regelen.

De informatie in deze nieuwsbrieven is vaak van essentieel belang. Bijvoorbeeld bij het uitkiezen van een (onder)vloer die geschikt is voor vloerverwarming of hoe en waar je gordijnen mag bevestigen. Lees de nieuwsbrieven daarom altijd zorgvuldig door.
WONINGNET
Reminder:
Nog niet iedereen heeft de
handleiding over hoe je je bewijs van inschrijving bij Woningnet
moet aanleveren bij de SHWJ gedownload.

Wees je ervan bewust dat je dit bewijs nodig hebt bij ondertekening van je huurcontract.