logo
Beste [subscriber:firstname | default:Huurder] [subscriber:lastname | default:Huurder],
De verhuizingen in De Verleyding zijn in volle gang. We verwachten een topdrukte in het komende weekeinde. Bij de meeste van jullie gaat de verhuizing goed.

Graag jullie aandacht voor het volgende:

1. Het parkeren en de grofvuilcontainers (VLIKO)

Om de grofvuil containers te legen en de verhuiswagens de gelegenheid te geven om snel te kunnen laden en lossen zijn er een aantal parkeerplaatsen afgezet.

Helaas parkeren een aantal mensen hier toch hun auto. Hierdoor konden de grofvuil containers niet geleegd worden. Wij verzoeken jullie met klem hier niet te parkeren.
niet parkeren
Boven: parkeerplaatsen kant Potgieterlaan - Onder: bovenaanzicht plattegrond parkeerplaatsen
parkeerplaatsen vrijhouden voor verhuizing

Ook als de vuilwagen de container niet kan legen moet de rekening hiervoor betaald worden.De service- en schoonmaakkosten worden hierdoor onnodig hoog.

IMG-20180516-WA0003 (1)
Maak je verhuisafval en dozen zo klein mogelijk zodat er zoveel mogelijk afval in de container kan.

Hoe minder vaak de grofvuil container geleegd wordt, hoe goedkoper het is.
IMG-20180516-WA0000
Gebruik je pasje. Gooi je huisvuilzakken niet in de containers, maar in de ondergrondse vuilcontainers aan de Lucebertstraat.
Wanneer je onderstaande link van de vorige nieuwsbrief niet hebt aangeklikt en de verhuisregels en tips nog niet heb gelezen doe dit dan alsnog.

Klik op de blauwe link hieronder en lees de regels voor verhuizen goed door; over welke parkeerplaatsen je absoluut vrij moet houden, waar je op moet letten bij de buitendeur, muren, gangen en lift en bespreek ze, daar waar van toepassing, met je hulp bij de verhuizing.
In de link hierboven vindt je een aantal zaken, verzoeken en tips waarmee je je verhuizing en je hulp enigszins kan aansturen. In het pand is videobewaking maar laat je deur niet open staan.

Vloerverwarming

vloerverwarming
De appartementen in "De Verleyding" zijn voorzien van vloerverwarming. Dit betekent dat je niet zomaar elk soort vloerbedekking of ondergrond kan gebruiken.

Klik op onderstaande link om er zeker van te zijn dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan bij de aanschaf van je vloerbedekking of laminaat.

Huisregels.... goed lezen!

HUISREGELS
De Verleyding is het grootste pand van de SHWJ. Met zoveel mensen op een relatief kleine ruimte ontkomen we niet aan een aantal gedrags- en huisregels. We hebben deze regels niet om jou dwars te zitten maar om er voor te zorgen dat jouw woongenot optimaal blijft.

Hoewel we er vanuit gaan dat de meeste van deze regels vanzelfsprekend zijn kan het toch geen kwaad om er een aantal uit te lichten.

Het is belangrijk dat je weet hoe wij handelen bij overtreding van bepaalde reglementen.