logo

Verleyding Nieuwsbrief 3

Beste [subscriber:firstname | default:Huurder] [subscriber:lastname | default:Huurder],
Wanneer je mail goed gegaan is heb je een persoonlijke uitnodiging gekregen voor de ondertekening van je huurcontract. Deze wordt in de komende weken naar je toegestuurd.
Indien je deze niet binnen de komende twee weken hebt ontvangen, neem dan contact op met Mark Korinth op 071--513 46 18.
In deze nieuwsbrief gaan we onder andere in op de vloerverwarming en wat daar bij komt kijken.
Verder raden we je aan de huisregels te lezen. Ook is er een aanvulling op de hoogte van het bedrag aan servicekosten wat je mee kunt nemen in de berekening van huursubsidie en kun je je nog steeds aanmelden voor een parkeerplaats.
vloerverwarming

Vloerverwarming update

Vloerverwarming en een harde toplaag (Laminaat e.d.)
Bij een harde vloerbedekking heb je een speciale ondervloer nodig die zowel geluidsisolerend werkt als de warmte van de vloerverwarming goed doorlaat.
Deze ondervloer is verplicht bij harde vloerbedekking. Wanneer je een ondervloer neemt die niet geschikt is kun je problemen met het verwarmen krijgen en hoog oplopende stookkosten.

Laat je hierover daarom heel goed informeren door een specialist wanneer je harde vloerbedekking gaat aanschaffen.

In geval van verwarmingsproblemen zullen wij je vragen om een bewijs van het soort ondervloer wat er ligt, om zodoende zeker te zijn dat het niet aan het isolatiemateriaal kan liggen.

LET OP!
Bij een zwevende vloer mogen harde vloerafwerkingen geen direct contact maken met wanden of leidingen. Dit om te voorkomen dat er contactbruggen gaan ontstaan die het contactgeluid aan de omliggende appartementen doorgeven. Aan te raden is om een afstand van 8 tot 10 millimeter tussen vloerafwerking en de wand aan te houden. Wanneer je plinten aanbrengt aan de wand mogen deze ook geen contact maken met de vloer.

Vloerverwarming en een zachte toplaag (Vinyl e.d.)
Bij een zachte vloerbedekking zoals bijvoorbeeld vinyl is er geen ondergrond nodig. Besef wel dat je dit soort materiaal veelal niet los kan leggen maar moet verlijmen. Bij verhuizing zul je de vloer onbeschadigd moeten opleveren.

Laat je daarom, in je eigen belang, goed voorlichten door een specialist over de materialen en lijmsoorten die je kunt gebruiken om de vloerbedekking eenvoudig weer te kunnen verwijderen zonder schade aan de vloer toe te brengen zodat je niet voor kosten komt te staan wanneer je weer gaat verhuizen.

LET OP! In vloeren met vloerverwarming mag je ABSOLUUT NIET boren.
HUISREGELS
De Verleyding is het grootste pand van de SHWJ. Met zoveel mensen op een relatief kleine ruimte ontkomen we niet aan een aantal gedrags- en huisregels. We hebben deze regels om er voor te zorgen dat jouw woongenot optimaal blijft.

De meeste van deze regels zijn eigenlijk vanzelfsprekend maar het kan geen kwaad om je er even in te verdiepen.

Het is belangrijk dat je weet hoe wij handelen bij overtreding van bepaalde reglementen.

Huurtoeslag en servicekosten

Een deel van de servicekosten mag je meenemen bij de berekening van je huurtoeslag.
In de vorige nieuwsbrief was dit niet gespecificeerd.

De servicekosten die onder de subsidiabele componenten voor huursubsidie vallen zijn :
  • schoonmaakkosten voor gemeenschappelijke ruimten = € 26,00
  • energiekosten voor gemeenschappelijke ruimten = € 9,00
  • huismeesterkosten = € 8,00
Bij de proefberekening kun je deze bedragen meenemen tot een maximum van € 12,00 per component.

Bij de Verleyding kun je dus €12,00 + € 9,00 + € 8,00 = € 29,00 euro opvoeren aan servicekosten in je berekening voor huursubsidie.

  • Huurtoeslag
    Alle appartementen van de Verleyding komen in aanmerking voor huurtoeslag.
    Ook de 1-kamer appartementen voor bewoners onder de 23 jaar.
Of jij aanmerking komt voor huurtoeslag en hoe hoog de huurtoeslag is hangt af van diverse factoren. Lees hier meer over huurtoeslag en hoe je dit kunt aanvragen.

Parkeren

De huurprijs van een parkeerplaats bedraagt 15,00 euro per maand. Heb je nog geen parkeerplaats aangevraagd maar wil je deze alsnog? Geef je dan nu op per email: info@shwj.nl o.v.v. parkeerplaats Verleyding.

Het terrein zal aan beide kanten worden afgesloten door middel van een slagboom.
Tijdens de verhuisperiode zal het terrein voor alle huurders met auto toegankelijk zijn.
De betaalde parkeerplaatsen zullen daarom iets later worden opgeleverd dan de appartementen.

======Handig om te weten======


Exclusief voor de huurders van appartementen complex de Verleyding geeft Zirkzee Wonen & Slapen 15% korting op de gehele collectie meubels, bedden en woontextiel. Reeds afgeprijsde artikelen zijn uitgesloten van deze aanbieding. Deze actie is geldig tot een jaar na oplevering van het complex. Dus wanneer je nog iets bijzonders zoekt voor je inrichting kun je daar rond gaan kijken. Er is voor diversen budgetten wel wat leuks voor je inrichting te vinden.
zirkzee