logo
Beste [subscriber:firstname | default:Huurder] [subscriber:lastname | default:Huurder],
Er wonen nu al aardig wat mensen in de Verleyding. Vanwege het drukke verhuisschema hebben we besloten de 2e lift voor degene die al verhuisd zijn in werking te stellen.

Lees het onderstaande daarom goed door:

Het gebruik van de 2 liften

A. De eerste lift is voor het verhuizen. Let bij het verhuizen goed op de maximale capaciteit van de verhuislift. (1125 kg). De lift is helaas een aantal maal in storing gegaan door overbelasting. Het duurt vaak uren voordat deze door de service monteur weer operationeel gemaakt kan worden.

Maak selectief gebruik van de liften
B. De tweede lift is een kleine persoonslift en zal op korte termijn ook in gebruik worden genomen. Deze is niet bedoeld om mee te verhuizen of voor het verplaatsen van goederen. Deze is uitsluitend bedoeld voor personen.

Na de verhuisperiode zal deze lift volledig tot aan de begane grond in gebruik worden genomen.
Wanneer je onderstaande link van de vorige nieuwsbrief niet hebt aangeklikt doe dit dan alsnog.

Klik op de blauwe link hieronder en lees de regels voor verhuizen goed door; over welke parkeerplaatsen je absoluut vrij moet houden, waar je op moet letten bij de buitendeur, muren, gangen en lift en bespreek ze, daar waar van toepassing, met je hulp bij de verhuizing.
In de link hierboven vindt je een aantal zaken, verzoeken en tips waarmee je je verhuizing en je hulp enigszins kan aansturen. In het pand is videobewaking maar laat je deur niet open staan.

Vloerverwarming

vloerverwarming
De appartementen in "De Verleyding" zijn voorzien van vloerverwarming. Dit betekent dat je niet zomaar elk soort vloerbedekking of ondergrond kan gebruiken.

Klik op onderstaande link om er zeker van te zijn dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan bij de aanschaf van je vloerbedekking of laminaat.

Huisregels.... goed lezen!

HUISREGELS
De Verleyding is het grootste pand van de SHWJ. Met zoveel mensen op een relatief kleine ruimte ontkomen we niet aan een aantal gedrags- en huisregels. We hebben deze regels niet om jou dwars te zitten maar om er voor te zorgen dat jouw woongenot optimaal blijft.

Hoewel we er vanuit gaan dat de meeste van deze regels vanzelfsprekend zijn kan het toch geen kwaad om er een aantal uit te lichten.

Het is belangrijk dat je weet hoe wij handelen bij overtreding van bepaalde reglementen.