logo
Beste [subscriber:firstname | default:Huurder] [subscriber:lastname | default:Huurder],
De Verleyding is aan ons opgeleverd en we zijn trots op het resultaat. Het is een mooi en modern pand geworden met lichte appartementen en hoog rendement. Jij bent, mede op basis van je motivatie, gekozen om hier te mogen gaan wonen. De Verleyding is een pand waar je als bewoner trots op kan zijn om in te mogen wonen. Wij zijn er daarom zeker van dat je een mooie tijd in de Verleyding tegemoet zal gaan.

Verhuizen
Langzamerhand komen de verhuizingen op gang. Dat betekent een toenemende mate van gebruik van de parkeerplekken, buitendeur, lift en de gangen.
In de komende tijd zal ook jij gaan verhuizen. Om dit prettig en makkelijker te laten verlopen zal dit enige planning, geduld en sociaal gedrag van je vergen omdat je zeker niet de enige zal zijn die om de lift zal staan te springen.

Voorkom beschadigingen
We weten dat jij er alles aan zal doen om jouw mooie nieuwe gebouw, je lift en de gezamenlijke gangpaden niet te beschadigen bij je verhuizing.

Helaas zijn er toch in de eerste dagen al zaken beschadigd; De buitendeur is beschadigd, de beschermende folie is uit de lift verwijderd en hier en daar zijn muren en (deur)posten beschadigd.

Om verdere beschadigingen te vermijden hebben we hier en daar wat aanpassingen gemaakt en stellen we een aantal verhuis karretjes (hondjes) beschikbaar.Vertel je verhuizers om voorzichtig te zijn
Wij weten uit jouw motivatie dat jij betrokken en sociaal bent met je omgeving. Daarom weten wij dat jij je ouders en familieleden, je vrienden en vriendinnen, de externe bezorgers die jou helpen bij je verhuizing extra goed op het hart zal drukken dat ze respectvol om moeten gaan met jouw nieuwe woonplek en haar bewoners en extreem zorgvuldig zijn bij jouw verhuizing door het uiterste te betrachten om geen schade te veroorzaken.

Klik op de blauwe link hieronder en lees de regels voor verhuizen goed door; over welke parkeerplaatsen je absoluut vrij moet houden, waar je op moet letten bij de buitendeur, muren, gangen en lift en bespreek ze, daar waar van toepassing, met je hulp bij de verhuizing.
In de link hierboven vindt je een aantal zaken, verzoeken en tips waarmee je je verhuizing en je hulp enigszins kan aansturen. In het pand is videobewaking maar laat je deur niet open staan.

--- Eigen fietsbeugel ---

Om een fietschaos te voorkomen heeft iedereen in de fietsenbergingen zijn eigen fietsbeugel gekregen. Deze correspondeert met je huisnummer.

fietsenrek
Bij de sleuteloverdracht heb je twee informatiebulletins gekregen. Hierin is essentiële informatie over jouw appartement te vinden. Bijvoorbeeld dat je keukenblad niet hittebestendig is. Lees ze daarom goed door zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
inoboekjes

Vloerverwarming

vloerverwarming
De appartementen in "De Verleyding" zijn voorzien van vloerverwarming. Dit betekent dat je niet zomaar elk soort vloerbedekking of ondergrond kan gebruiken.

Klik op onderstaande link om er zeker van te zijn dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan bij de aanschaf van je vloerbedekking of laminaat.

Huisregels.... goed lezen!

HUISREGELS
De Verleyding is het grootste pand van de SHWJ. Met zoveel mensen op een relatief kleine ruimte ontkomen we niet aan een aantal gedrags- en huisregels. We hebben deze regels niet om jou dwars te zitten maar om er voor te zorgen dat jouw woongenot optimaal blijft.

Hoewel we er vanuit gaan dat de meeste van deze regels vanzelfsprekend zijn kan het toch geen kwaad om er een aantal uit te lichten.

Het is belangrijk dat je weet hoe wij handelen bij overtreding van bepaalde reglementen.